EMPORDA and surroundingsAUTÈNTIC EMPORDÀ GUIDED TOURS

Albons Bellcaire d’Empordà Foixà Fontclara La Bisbal d’Empordà
Canapost Casavells Corçà Clots de Sant Julià Canet Cruïlles Marenyà Matajudaïca Monells Palau-Sator Parlavà Pals Peratallada La Pera Púbol Rupià Sant Iscle d’Empordà Sant Julià de Boada Sant Sadurní de l’Heura La Tallada d’Empordà Tor Ullastret Ultramort Verges Vulpellac

Agullana Castell Sant Ferran fortress Dali's Museum Figueres Maçanet de Cabrenys Lladó Llers L'Escala Les Escaules Peralada Pont de Molins Riumors Sant Miquel de Fluvià Sant Tomàs de Fluvià La Vajol Vilabertran Viladamat Vilanova de la Muga Ventalló

Besalú Porqueres Banyoles Cervià de Ter Le Boulou Maureilles Céret Saint-Genis-des-Fontaines

10/08/2011

Casavells


Casavells is another rural village, together with Matajudaica, that is part of the municipality of Corçà. It that can be seen from the main road leading to La Bisbal d’Empordà. This village didn’t have medieval walls since its origin was some scattered farm houses around the parish church.

This guided tour is complemented with a visit to the nearby Matajudaica and/or Corçà.

Related:

For more information: nik@nikduserm.com
Casavells és una altre població , que juntament amb Matajudaica, formen el municipi de Corçà. Es pot veure des de la carretera principal que ens porta a La Bisbal d’Empordà. L’origen de la població varen ser unes quantes masies al voltant de l’església.

Aquesta visita guiada es complementa amb una visita a la propera població de Casavells i a Corçà.

Visites relacionades:


Per a més informació: nik@nikduserm.comCasavells es otro pueblo rural de la zona, que con la cercana Matajudaica, forman el municipio de Corçà. Puede verse desde la carretera principal que nos acerca a La Bisbal d’Empordà. El origen de esta población fueron unas cuantas masías construidas alrededor de la iglesia.

Esta visita guiada se puede complementar con la visita a la cercana población de Casavells y Corçà .

Visitas relacionadas:

Para más información: nik@nikduserm.com


No comments: